Allround stagiair(e) - Sales & Marketing


 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire die met liefde ons merk komt versterken. Wij ontwerpen, produceren en verkopen duurzame leren tassen en Stof PINA. 

Kenmerken:
Functie                  : Verkoop en Marketing
Opleiding               : MBO/HBO, in de richting van mode/sales/marketing
Locatie                    : Amsterdam e.o.
Beschikbaarheid   : 2 tot 5 dagen per week
Stagevergoeding   : In overleg 

Functie omschrijving: Als stagiair werk je nauw samen met het team van Brächa Design, bestaande uit de ontwerpster, salesmedewerker en marketing adviseur. Je houdt je vooral bezig met het werven van nieuwe klanten en winkels in Nederland, waarvoor je regelmatig op pad ben voor klantbezoeken. Ook help je mee met diverse marketing activiteiten, zoals het creëren en schrijven van passende content voor social media of nieuwsbrief, onderhouden van de website en assistentie bij events of fotoshoots. Een veelzijdige stage waar je veel kunt leren.

Je taken bestaan o.a. uit: ~ Marketing ~ Instgram

Vereisten: Voor de stageplek zoeken wij een student woonachtig in (de buurt van) Amsterdam met affiniteit voor verkoop en marketing. Je voelt je prettig in een klein team waar een informele en leerzame werksfeer hangt, maar wel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid verwacht wordt. Je bent creatief, enthousiast en flexibel. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en je krijgt middels de stage een goede en leerzame blik achter de schermen van Brächa Design.

Werkzaamheden
• Verkoop
• Marketing
• Customer Care


Wat bieden wij
• Een kijkje achter de schermen bij een duurzaam tassenlabel
• Enthousiast team en informele werksfeer
• Ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling


Over Brächa Design
Brächa Design is in 2014 op Bali opgericht door de Nederlandse Marieke Terpstra. Het doel van Brächa is om eerlijke producten te maken waar mensen blij van worden. Van massaproductie is dan ook geen sprake. Brächa werkt samen met twee Balinese leerwerkers en het drukwerk wordt tevens verzorgd door een Balinese familie. Brächa valt als merk samen te vatten in drie woorden: simpel, stijlvol & elegant. 

Nu zijn we door ontwikkeld naar Piña duurzame stof gemaakt van Ananas Blad.

Heb jij serieuze interesse in deze stagefunctie? Stuur dan je motivatie en CV naar info@brachadesign.com